Hoe het werkt

Home / Hoe het werkt

Hoe het werkt

Veilig beeldbellen en e-health met een ervaren psycholoog in een paar stappen geregeld! Bekijk voor meer informatie de video of lees verder hoe jij snel in gesprek kunt gaan.

Weten hoe het werkt? Bekijk hier de video

Ben je geĆÆnteresseerd geraakt? Meld je nu vrijblijvend aan!

 • Het registreren en inplannen van de afspraak

  Neem telefonisch contact met ons op als je je wilt aanmelden. Tel nr; 06-48405034.

  Of meld je direct online aan via de site. Je krijgt na de registratieprocedure onze online agenda te zien. Selecteer een dag en tijd die jou het best uitkomt en de afspraak wordt meteen ingepland. Deze kan je tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Je kunt er ook voor kiezen om je afspraak op een later moment in te plannen.

 • Het moment van de afspraak

  Een dag voor de sessie ontvang je een herinneringsmail. Op het moment van de beeldbelafspraak log je in op je persoonlijke account. Er zal direct getoond worden met welke psycholoog en op welk tijdstip de beeldbelafspraak gepland staat. Je kunt op dit moment het videovenster openen. Volg de instructies op. De psycholoog ziet dat je beschikbaar bent en zal het beeldbelgesprek opstarten op het afgesproken tijdstip.

 • Je persoonlijke account

  Behandelhuis is een online behandelplatform en E-health omgeving. Vanuit je persoonlijke account heb je toegang tot al je gegevens, werkbladen en andere tools. Ook regel je hier online je facturatie en je nieuwe beelbelafspraken.

Meer weten? Bekijk deze onderwerpen

Heb je vragen, wij beantwoorden ze graag.