Home / Ons team / Sigrid Geertzema

Sigrid Geertzema

GZ-psycholoog

Ik ben werkzaam als gezondheidszorg psycholoog. In de afgelopen 13 jaar heb ik ervaring opgedaan binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg en heb ik met uiteenlopende doelgroepen gewerkt. Ik ben breed onderlegd in de cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

Ik woon samen en werk in Amsterdam. Ik ben graag onder de mensen, sport regelmatig en zet ook mezelf regelmatig even stil in alle drukte. Als online psycholoog en coach hoop ik met behulp van dit behandelplatform mensen op een laagdrempelige wijze ondersteuning te kunnen bieden, op het moment dat iemand er zelf even niet meer uit komt. Mijn benadering is directief, positief en niet veroordelend. Ik wil mensen begeleiden weer het beste uit zichzelf te kunnen halen en te kunnen kijken naar wat je kracht is.

‘Je hebt vaak geen controle over wat er gebeurt in je leven, maar wel hoe je er mee om gaat.’

Ik denk dat het behandelhuis een mooie manier is om vanuit je vertrouwde omgeving, met behulp van live video gesprekken, op professionele wijze te werken aan je doelen. Zodat je weer met vertrouwen en positiviteit verder kunt.

Social media