Behandelaanbod

Home / Behandelaanbod

Wat hebben wij jou te bieden

Behandelhuis biedt online behandeling gericht op psychische klachten en problemen met behulp van beeldbellen en een persoonlijke online account. Hierdoor ben je in staat om op elk gewenst moment aan jezelf te werken.

Korte wachttijden, professionele begeleiding, te declareren bij je zorgverzekeraar en direct aan de slag!

Hoe

Behandelhuis biedt online behandelingen binnen de zogenaamde Basis GGZ (GBGGZ). De Basis GGZ voorziet in behandelingen van lichte tot matige, niet complexe problematiek. De behandeling bestaat over het algemeen uit wekelijkse gesprekken van ongeveer drie kwartier en duurt meestal tussen de acht en twaalf gesprekken.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een traject van drie maanden. Je hebt in deze periode ongeveer zes live videogesprekken met een ervaren psycholoog. Een online videogesprek duurt ongeveer 45 minuten
 • Online behandeling en coaching vanuit een E-health omgeving. Kwaliteit op maat voor een betaalbare prijs
 • De mogelijkheid online zelf je afspraak in te plannen op het moment dat jou het best uitkomt
 • Een persoonlijke account waar je de beschikking hebt over je digitale agenda en jouw persoonlijk dossier
 • Toegang tot handige tools die je ondersteunen in jouw persoonlijke groei. Jouw online psycholoog zet opdrachten voor je klaar in jouw dossier zodat je ook buiten de sessies aan de slag kunt gaan.

Tarieven en vergoedingen

 • Je betaalt €50 voor het intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt besproken wat je doelen zijn, een behandelplan opgesteld en onze werkwijze toegelicht
 • De kosten van de volgende online videosessies zijn €75 per gesprek. Gemiddeld genomen kun je uitgaan van 5 vervolgsessies over een periode van drie maanden
 • Met bedrijven en teams wordt op basis van offerte gewerkt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
 • Let op: Je kunt tot 24 uur van tevoren een afspraak kosteloos annuleren. Daarna worden no show kosten van €50 in rekening gebracht

Ben je geïnteresseerd geraakt? Meld je nu vrijblijvend aan!

 • Het registreren en inplannen van de afspraak

  Je krijgt na de registratieprocedure onze online agenda te zien. Selecteer een dag en tijd die jou het best uitkomt en de afspraak wordt meteen ingepland. Deze kan je tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Je kunt er ook voor kiezen om je afspraak op een later moment in te plannen.

 • Het moment van de afspraak

  Een dag voor de sessie ontvang je een herinneringsmail. Op het moment van de afspraak log je in op je persoonlijke account. Er zal direct getoond worden met welke psycholoog en op welk tijdstip de afspraak gepland staat. Je kunt op dit moment het videovenster openen. Volg de instructies op. De psycholoog ziet dat je beschikbaar bent en zal het videogesprek opstarten op het afgesproken tijdstip.

 • Je persoonlijke account

  Behandelhuis is een online behandelplatform en E-health omgeving. Vanuit je persoonlijke account heb je toegang tot al je gegevens, werkbladen en andere tools. Ook regel je hier online je facturatie en je nieuwe afspraken.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!