Home / Ons team

Maak kennis met ons team van professionals

Het Behandelhuis heeft kwaliteit en ervaring hoog in het vaandel staan. We willen jou de best mogelijke ondersteuning bieden. Om dit te waarborgen werkt het Behandelhuis uitsluitend met gezondheidszorg psychologen en psychotherapeuten. Deze hebben een postdoctorale opleiding doorlopen en zijn breed onderlegd. Lees meer over onze mensen en meld je aan om in gesprek te gaan.

GZ-psycholoog

Jeroen Kunstman heeft 13 jaar werkervaring binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Als online GZ-psycholoog hanteert hij technieken uit de cognitieve gedragstherapie, mindfulness en positieve psychologie. Jeroen wil mensen ondersteunen om mentaal sterker te worden zodat zij met een positieve blik in het leven staan.

GZ-psycholoog

Sigrid Geertzema werkt naast het Behandelhuis in de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Als online psycholoog en coach hoopt ze mensen op een effectieve wijze ondersteuning te kunnen bieden op het moment dat iemand er zelf even niet meer uit komt. Ze heeft veel ervaring met cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

Psychotherapeut

Jacky Das heeft ruim zestien jaar werkervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ze wil als online psycholoog met behulp van dit E-health platform mensen  ondersteunen in het bereiken van hun doelen waardoor ze met vertrouwen, plezier en vanuit hun kracht kunnen functioneren.