Zakelijk

Home / Zakelijk

Uw bedrijf of team laten floreren?
Informeer naar de mogelijkheden!

Behandelhuis en een gezond werkklimaat

Mentaal fitte mensen houden uw bedrijf en team gezond. Optimaal functioneren en een prettige werkomgeving vraagt aandacht voor het individu. De werkwijze van het Behandelhuis sluit hier uitstekend bij aan.

Online videogesprekken in een paar stappen geregeld.

Waarom het Behandelhuis voor uw bedrijf

 • Veilig & betaalbaar

  Wij vinden uw veiligheid met betrekking tot privacy van groot belang. Om dit te waarborgen voldoet onze website aan alle gestelde eisen (zie privacy beleid). Zodoende kunt u zorgeloos online videogesprekken voeren met een online psycholoog.

  Behandelhuis biedt zorg op maat voor uw bedrijf of team voor een zeer betaalbare prijs.

 • Gekwalificeerde GZ psychologen en psychotherapeuten

  Behandelhuis werkt uitsluitend met gezondheidszorgpsychologen (GZ-psycholoog) en psychotherapeuten. Deze hebben na de universitaire studie psychologie een postdoctorale beroepsopleiding gevolgd en kunnen werkzaam zijn in alle sectoren van de gezondheidszorg.

  GZ-psycholoog en psychotherapeut zijn in Nederland een beschermde titel. Een GZ-psycholoog/ psychotherapeut die voldoet aan de wettelijke opleidingseisen kan zich registreren in het BIG-register. Met een BIG-registratie mogen zij hun beroepstitel gebruiken en vallen zij onder het tuchtrecht. BIG is een afkorting van de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Het doel van de Wet BIG is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg.

 • Comfort en klantgericht

  Videogesprekken voeren met een ervaren online psycholoog, op het moment en de plek die u en uw personeel het best uitkomt. Plan online afspraken in. Ondersteund door een persoonlijke account met handige tools die uw bedrijf of team helpen in het traject. Bovendien zijn wij zeer goed in staat om trajecten aan te bieden die voldoen aan uw specifieke behoefte!