Wachttijden

Home / Wachttijden

 

Onze wachttijden

Behandelhuis wil je graag op de hoogte houden van belangrijke informatie. Wij vinden het van belang dat je weet hoe snel je bij ons terecht kunt voor een traject. Hieronder vind je een overzicht van onze wachttijden.

 

Nederlandse Zorgautoriteit (NZa)

Bij Behandelhuis staat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Zodoende houden wij ons aan het beleid van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Deze organisatie maakt regels en houdt toezicht op zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

Basis GGZ (GB-GGZ)

Wachttijden Basis GGZ (GB-GGZ) September 2019 

Aanmeldingswachttijd: Geen wachttijd

Behandelingswachttijd: Geen wachttijd

POH-GGZ

Wachttijden POH-GGZ September 2019 

Aanmeldingswachttijd: Geen wachttijd

Behandelingswachttijd: Geen wachttijd

Coaching & Preventie

Wachttijden Coaching en Preventie September 2019 

Aanmeldingswachttijd: Geen wachttijd

Behandelingswachttijd: Geen wachttijd

 

Algemene informatie

De aanmeldingswachttijd is het aantal weken tussen het maken van een eerste afspraak en het moment dat die afspraak plaatsvindt.

De behandelingswachttijd is het aantal weken tussen de intake en de start van de behandeling.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of jouw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je hierbij ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf jouw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!