Home / Ons team / Bert van Kampen

Bert van Kampen

GZ-psycholoog

Mijn naam is Bert en samen met Jeroen ben ik oprichter van het Behandelhuis. Het doel van het Behandelhuis is om toegang tot coaching en psychologische hulp toegankelijker en makkelijker te maken voor mensen die daarvoor open staan.

In mijn persoonlijke leven heb ik zelf ervaren dat bewust zijnje beter voelen en positief denken te leren en vooral te trainen is. Niet alleen werken deze zaken preventief in het voorkomen van klachten, maar ook geven zij de energie om krachtiger in het leven te staan.

Ik ben gezondheidszorgpsycholoog met ruim 15 jaar ervaring binnen verschillende organisaties. Daarnaast ben ik geschoold in de cognitieve gedragstherapie. Verder ben ik overtuigd van de kracht van meditatie, bijvoorbeeld mindfulness en aandachtstraining en oefeningen uit de positieve psychologie.

Naast het Behandelhuis ben ik met veel plezier werkzaam in de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Ik woon in Haarlem samen met mijn vrouw en twee kinderen. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig; voetbal, hardlopen en wielrennen.

Social media