Voor wie

Home / Voor wie

Voor wie

Behandelhuis is een online behandelplatform en E-health omgeving dat zich richt op jouw persoonlijke groei.
Met een team van ervaren GZ psychologen en psychotherapeuten bieden we je eenvoudige, praktische handvatten om je daarbij te ondersteunen.

Mentale fitheid, leren floreren

Gedurende drie maanden ga je samen met jouw online psycholoog aan de slag. Tijdens deze periode heb je ongeveer zes videogesprekken, die je zelf online kunt plannen op de tijd en plek die jou het best uitkomt. Ook maak je gebruik van je persoonlijke account met handige tools en ondersteunende opdrachten om jouw ontwikkelingen te volgen en te onderhouden.

Wij werken met technieken uit de cognitieve gedragstherapie, mindfulness, focus training en de positieve psychologie. In dit traject word je je bewust van jouw kwaliteiten, je valkuilen en je leert ontdekken wat voor jou belangrijke waarden zijn. Hierdoor ga je op een meer evenwichtige manier kunnen ontspannen en presteren in privé, werk en sport.

Het Behandelhuis biedt online behandeling en coaching met behulp van videogesprekken en andere tools. Met een team van ervaren GZ-psychologen en psychotherapeuten staan we hiermee voor betaalbare kwaliteit op een eigentijdse manier.

 

Waarom drie maanden, zes gesprekken?

Aanleren van nieuwe vaardigheden gaat niet in een dag, dit neemt tijd in beslag. Door met regelmaat gesprekken te voeren met je online psycholoog, feedback te krijgen en onderwerpen terug te laten keren, kan nieuw aangeleerd gedrag beter internaliseren en structureel beklijven. Met drie maanden heb je ruim de tijd om te oefenen en voldoende continuïteit in het doorlopen van de videogesprekken.

Meer weten over wat we jou te bieden hebben? Lees de veelgestelde vragen

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!