Voor wie

Home / Voor wie

Voor wie

Iedereen kan te maken krijgen met psychische klachten. Vaak gaan ze vanzelf over. Als dit niet het geval is dan is het goed om in gesprek te gaan met een GZ psycholoog. Bij Behandelhuis kan dit op een eigentijdse manier door middel van beeldbellen en e-health ondersteuning vanaf de plek en tijd die jou het best uitkomt.

Psychische klachten de baas!

Bij psychische klachten kun je denken aan stress, burn-out, verslavingsproblematiek, trauma, angst/spanning, somberheid, een negatief zelfbeeld of levensfaseproblemen.

Wij werken met technieken uit de cognitieve gedragstherapie, motivationele gespreksvoering, schematherapie, EMDR, acceptance en commitment therapie (ACT), mindfulness en positieve psychologie. In dit traject word je je klachten de baas, vergroot je jouw inzicht in valkuilen en kwaliteiten en leer je ontdekken wat voor jou belangrijke waarden zijn.

Behandelhuis biedt online behandeling en coaching met behulp van beeldbelgesprekken en andere tools. Met een team van ervaren GZ-psychologen en psychotherapeuten staan we hiermee voor professionaliteit en zorg op een eigentijdse manier.

Omdat Behandelhuis werkt met Basis GGZ verwijzingen (GB GGZ) zijn wij goed in staat jou een volwaardig en efficiënt traject aan te bieden. De behandelmogelijkheden die een dergelijke verwijzing biedt, passen uitstekend bij onze werkwijze en visie. Door het aanbieden van een volledig online behandeltraject zijn we in staat jou op korte termijn zo goed mogelijk te helpen om tot klachtenvermindering te komen. Met behulp van korte lijntjes en professionele ondersteuning helpen onze psychologen jou te werken aan jouw doelen.

 

Beeldbellen met een psycholoog.

Een behandeltraject bij Behandelhuis duurt ongeveer acht tot tien gesprekken. Ga hierbij uit van een gesprek per week. Je kunt een beeldbelafspraak zelf online inplannen op de tijd en plek die jou het best uitkomt. Ook maak je gebruik van je persoonlijke account met handige tools en ondersteunende opdrachten om jouw ontwikkelingen te volgen en te onderhouden.

Aanleren van nieuwe vaardigheden gaat niet in een dag, dit neemt tijd in beslag. Door met regelmaat beeldbelgesprekken te voeren met je online psycholoog, feedback te krijgen en onderwerpen terug te laten keren, kunnen aangeleerde interventies beter internaliseren en structureel beklijven. Tijdens het traject heb je ruim de tijd om te oefenen en je klachten te verhelpen.

Meer weten over wat we jou te bieden hebben? Lees de veelgestelde vragen

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!