Home / Wat is ‘flow’ ?

Blog: Facts & info

Het Behandelhuis wil jou op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen en inzichten binnen ons vakgebied. Zodoende plaatsen wij met regelmaat nuttige facts & info op deze blog pagina. Lees hieronder meer en neem contact met ons op als je wilt weten wat we jou kunnen bieden.

Wat is ‘flow’ ?

Hoe kom ik in de flow?

Behandelhuis ontvangt regelmatig mails van mensen die onze site bezoeken. Ze hebben vragen over onze dienstverlening of willen weten op welke manier wij ze een traject aan kunnen bieden. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij een goed beeld hebt van hetgeen wij doen, hebben we ervoor gekozen om de komende periode een aantal vlogs te plaatsen waarbij we een aantal binnengekomen mails behandelen.

In deze eerste video staan we stil bij het begrip ‘flow’ als mentale toestand. Er wordt met regelmaat over gesproken binnen verschillende disciplines als werk en sport. Maar wat wordt er nu precies mee bedoeld? En op welke wijze kun je zorgen voor een gezonde mindset en het bereiken van ‘flow’ op de momenten dat je het nodig hebt? In deze vlog lichten we één en ander toe. Onze online psychologen zijn goed in staat om ‘flow’ centraal te stellen binnen een traject waarbij je meer handvatten ontwikkelt om te leren floreren op gebied van privé, werk en sport! Bekijk hieronder de video en neem contact met ons op als je meer informatie wilt ontvangen.

Meld je nu aan